Stucwerk02Logo Verweij StukadoorsEven voorstellen…. Ik ben Jeffrey Verweij en ben nu ongeveer 16 jaar stukadoor, in 2012 ben ik mijn eigen bedrijf gestart Verweij Stukadoors.

Dit kwam mede door dat ik steeds meer het gevoel had en nog steeds heb dat het anders kan, nu ik mijn eigen bedrijf heb wil ik dat dus graag zo doen.

Buiten ervaring om is het belangrijk voor u als klant dat u totaal geen zorgen of stress ondervindt tijdens uw verbouwing, er goede afspraken worden gemaakt en worden nageleefd, u alleen de beste producten op uw muren of plafond kunt verwachten en alles gedaan wordt zodat u er ook jaren lang plezier van heeft.

Daarom vindt ik het ook zeer belangrijk dat er schoon en netjes gewerkt wordt en dat u als klant er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

U eventueel helpen met kleuren bepalen en op elkaar afstemmen, het totaal aanbod kunnen bieden met de nieuwste en laatste trends op stukadoors gebied.

Zo kunt u bij mij terecht voor alle soorten stukadoors afwerkingen, het latex spuiten, luxe design pleisters, of de buitenkant van uw woning. Of het nu gaat om alleen uw toilet of om uw hele huis, u kunt voor al het stukadoorswerk bij mij terecht.

Op mijn site vindt u leuke voorbeelden, ideen, en op de pagina met bedrijven waar ik nauw mee samenwerk en die u ook de beste service en kwaliteit kunnen bieden voor een goede verbouwing waar u jaren lang plezier van zult hebben!!